reede, 16. mai 2014

Vabaduse galerii
Mina-Nihe


Käisin vaatamas Vabaduse galeriis näitust, kus oli kunsti mitte ainult maalidena vaid ka käsitööna, mille alla käisid erinevad saviesemed, graafilised ideed ning ka mõned geniaalsed ideed kuidas endale lauda lihtsate vahenditega teha.Selle näituse eesmärgiks oli näidata Tõnu Arraku, Sigrid Huiki, Pille Kivihalli, Eero Kotli, Kersti Laanmaa, Terje Luure Tiit Rammuli ja Indrek Tarandi ühist tööd ja selle tulemust dokumenteerida.



Selle huvitaval kompositsioonil on näidatud tekstiilikunsti osa selle näitusest.Kangale on kujutatud kahe kunstniku näod ning pildi all on toodud välja ka graafiline näide sellest pildist.


Selle pildil on näidatus geniaalset viisi, kuidas teha endale vanadest raamatutest ja paarist klaaspaneelist mugav laud, mida vajaduse korral kiiresti lahti saab võtta.


Ei oska ausalt öeldagi, kuidas seda näitust hinnata, sest ei mõistnud mõnda osa sellest, kuid osad, mida ma mõistsin näitasid tulemust, mis tekib kui ühendada omavahel mitu kunstiliiki ja neid pärast dokumenteerida.






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar